Tarragon's Lair





Typografische Kookchaos

Welkom in de Typografische Kookchaos!

🌶️ Dit recept is spicy én sierlijk. Denk aan chili met een vleugje kalligrafie.

🧀 Kaasadvies: Rijpe Brie eet je best op kamertemperatuur. Serveer met walnoten en een glas Viognier.

⚙️ Technische tip: Bak je ribeye op 220°C in een gietijzeren pan. Gebruik een kernthermometer voor precisie.

🌶️ Dit recept is spicy én sierlijk. Denk aan chili met een vleugje kalligrafie.

Koken is kleur. Typografie is smaak.

Typografische Kookchaos

Welkom in de Typografische Kookchaos!

🌶️ Dit recept is spicy én sierlijk. Denk aan chili met een vleugje kalligrafie.

🧀 Kaasadvies: Rijpe Brie eet je best op kamertemperatuur. Serveer met walnoten en een glas Viognier.

⚙️ Technische tip: Bak je ribeye op 220°C in een gietijzeren pan. Gebruik een kernthermometer voor precisie.

🍰 Bakken is liefde. En liefde mag best een beetje rommelig zijn.

Koken is kleur. Typografie is smaak.

Next Post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2025 Tarragon's Lair

Theme by Anders Norén